Online In Dialoog met wethouder Marc Witteman?

Leiden in Dialoog opent allerlei nieuwe mogelijkheden. Wethouder Marc Witteman kwam met het idee om over het thema 'Buur, vriend, Leidenaar' in gesprek te gaan met zijn Leidse 'reaguurders'; de mensen die vaak op zijn weblog reageren. En wij vonden dat een erg leuk idee. 
 
Net als alle andere gespreksleiders heeft Marc Witteman ook een gespreksleiderstraining van Leiden in Dialoog gevolgd. Dus het thema aan deze digitale tafel is hetzelfde als aan de andere tafels en de dialoogstappen die dhr Witteman zal doorlopen zijn ook hetzelfde.... met een extra digitale component. 

Bij zijn tafel schrijft hij: 
Ik wil op deze dag graag eens met mensen in dialoog gaan die ik altijd alleen ‘spreek’ via hun reacties op internet (bijvoorbeeld op de PvdA website of op mijn weblog). Namen van mensen die ik veel tegenkom, maar die ik niet ken zijn bijvoorbeeld Toedeledokie, Blonde Mien, Leidsemeid, JaapJaap of Jonny. Ik noem ze maar even de 'reageurders'
Nu kan ik me voorstellen dat deze reageurders er niet op zitten te wachten om hun anonieme status in te ruilen voor een van bekende Leidenaar. Daarom heb ik het volgende bedacht: we maken we voor iedereen in de stad te volgen via internet. Daarbij geven we een aantal anonieme reageurders de gelegenheid om via internet mee te doen met de dialoog via: http://www.freeshoutbox.net/mwitteman.

Ook mensen die onder hun eigen naam regelmatig via internet reageren zijn van harte welkom. Ik zou jullie graag eens op een open en positieve manier spreken over jullie digitale ervaringen met mede Leidenaren.

We hopen van harte dat 'Toedeledokie, Blonde Mien, Leidsemeid, JaapJaap of Jonny' digitaal mee gaan doen met de dialoog!
 De kerngroep van Leiden in Dialoog